L’SPAR CREU EN LA REMUNTADA I ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA A POLÒNIA

Partit d’infart. D’aquells que costen de tirar endavant. L’Uni, que ha estat dominat gran part de l’enfrontament pel Gorzow, ha aconseguit superar el fred de Polònia. Kelsey Mitchell, a falta de 40 segons, ha convertit un 3+1 que ha donat possibilitats a l’Uni. Seguidament, la bona defensa final i els punts des de la personal de Canella han donat la segona victòria a l’EuroCup Women per 75 a 77. Regan Magarity ha estat la jugadora clau de l’enfrontament, ajudant a les gironines amb 25 punts i 38 de valoració.

Kelsey i Magarity dominen el primer quart
Cistella petita. El tram inicial d’enfrontament ha estat un intercanvi constant d’errors en atac. No ha estat fins passats uns minuts que Tolo ha assistit a Magarity per empatar el xoc a 2. L’estil de Mitchell i l’anotació de Regan han ajudat a l’Spar a dominar els primers deu minuts, mentre que Bibby ha sostingut les aspiracions locals (12 a 16).

Els contraatacs del Gorzów
La mà de Pszczolarska, l’estil de Tsineke i l’anotació de Bibby, que s’ha mantingut en el segon assalt, han ajudat al Gorzów a capgirar el marcador. Tot i el temps mort, l’Uni s’ha vist dominat per les transicions ofensives de les poloneses, emportant-se l’Enea el segon quart amb un parcial de 22 a 11. Bibby, amb 12 punts, ha estat clau en la remuntada, mentre que Magarity, amb 14, ha ajudat a les gironines aa aproximar-se en el marcador (34 a 27).

Hi ha esperança
El pas per vestidors ha mantingut la dinàmica del partit. Cada cop que l’Spar ha fet mèrits per revertir la situació, el Gorzów ha tornat a imposar-se gràcies als punts de Bibby i Tsineke. De fet, ha arribat a situar-se a 10 punts (47 a 37), però els minuts finals de Giedre, un +2 de Tolo i un triple sobre la botzina de Canella han situat a l’Uni a només 2 punts (55 a 53).

Remuntada d’infart
El guió del començament del tercer quart s’ha tornat a repetir en el quart i les poloneses han aconseguit un parcial de 9 a 5 (64 a 58). A poc a poc, les gironines han entrat a l’enfrontament i Tolo ha empatat el xoc a 66 (4:28 pel final). Amb el temps mort local, el Gorzów ha tornat a fer-se amb un petit avantatge (70 a 66). Davant d’aquesta situació, Kelsey Mitchell i Regan Magarity han agafat responsabilitats i han intentat revertir la situació, però el Gorzów ha mantingut el marcador (75 a 70). Quan tot semblava que acabaria amb derrota, Kelsey Mitchell ha aconseguit un 3+1 a només 42 segons pel final, situant a les gironines a només 1 punt. La bona defensa final i els tirs lliures de Canella han situat a l’Spar per davant. Sense temps de reacció, el Gorzów ha intentat un triple a la desesperada, però el tir ha estat blocat per Magarity i les d’Antoja han obtingut la segona victòria a l’EuroCup Women (75 a 77).