Núria Martínez renova per dues temporades més “per créixer junts amb l’Spar Citylift Girona”

Núria Martínez renova per dues temporades més “per créixer junts amb l’Spar Citylift Girona”.

Núria Martínez renova per dues temporades més “per créixer junts amb l’Spar Citylift Girona”

El president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, i la base Núria Martínez han oficialitzat la renovació de la jugadora per dues temporades més, fins la 2019-2020, amb l’objectiu d’aportar estabilitat a la plantilla de cara un futur i per fer un salt de qualitat de manera conjunta. El president del club ha destacat que la renovació de la base internacional és per “aportar estabilitat a la plantilla perquè la fita és estar a dalt” i la jugadora mataronina ha valorat el repte “de créixer junts amb el club durant aquests anys”.

Cayetano Pérez ha exposat que dins el seu nou mandat a l’Spar Citylift Girona ha apostat per renovar una de les jugadores en actiu de més prestigi a Catalunya i l’Estat per tenir a Girona “un referent dins el bàsquet espanyol. Si volem un equip sòlid hem de tenir aquest perfil de jugadores.”

Núria Martínez, que farà 34 anys al febrer, ha afirmat que ha renovat perquè “he vist un club seriós, amb ganes de fer bé les coses i amb l’ambició de créixer. Tant de bo podem créixer junts”. Respecte a reptes de futur, la base mataronina –fa tres mesos que és al club– encara no ha volgut posar-se fites importants: “Encara no és l’hora de parlar. Hem de construir el nostre projecte i jugar al màxim nivell.”

Attachment