Una victòria complicada i necessària contra Campus Promete

Crònica Spar Citylift 74 - 52 Campus Promete

Si mires el resultat final (74-52), sembla una victòria més de l’Spar Citylift Girona i que va ser fàcil contra el penúltim de la Liga Dia i que arribava a Fontajau amb només un triomf. Però va ser molt més difícil del que sembla i l’equip va fer un esforç important per imposar-se amb claredat. Una victòria important i necessària després de l’última derrota a la lliga i ara l’Spar Citylift Girona es troba segon, amb sis triomfs a la vuitena jornada, i abans de viatjar a Landes per jugar dimecres, en la cinquena jornada de l’Eurocup Women.

Va costar i molt superar el Campus Promete de Logronyo que arribava a Girona molt reforçat i amb jugadores conegudes per la nostra afició: Adrijana Knezevic i Vanessa Gidden. Al primer quart ja es va veure que costaria superar el rival: 18-11. I al descans, encara més 33-27. Les jugadores clau gràcies als triples van ser la Rosó i la Romeo. Va ser a partir del tercer quart i gràcies a un major encert en atac que les jugadores d’Èric Surís van marcar les diferències i van començar a dominar de manera clara al rival, amb un 44-34 a 3:56 del final del 3Q.

Al final, victòria àmplia per 74-52 per anar amb la moral alta a Landes i demostrar que, tot i ser un gran rival, l’Spar Citylift Girona és líder invicte del grup G de l’Eurocup Women amb quatre victòries.