Nutrisport, nou patrocinador oficial de l’Uni Girona

Nutrisport, nou patrocinador oficial de l’Uni Girona

Nutrisport, empresa de complements esportius de qualitat, ha arribat a un nou acord de patrocini amb l’Spar Girona. L’acte oficial de presentació hi van assistir, per part de l’Uni, les jugadores i staff del primer equip. Per part de Nutrisport, Robert Berenguer, Núria Meléndez i Climent Raventós.

L’empesa oferirà serveis per a millorar el rendiment de les jugadores a través de producte, tovalles i bidons.

Amb aquest acord, Nutrisport espera que el club assoleixi els objectius d’aquesta temporada. Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu suport i la seva col·laboració amb l’equip.

Sobre Nutrisport
Hem aconseguit que Nutrisport sigui sinònim de complements esportius de qualitat. Barretes, gels, begudes energètiques, comprimits… Tots ells fabricats a les nostres instal·lacions. Allà, el nostre equip tècnic treballa dia rere dia per investigar, dissenyar i desenvolupar productes que obtinguin satisfer les necessitats d’esportistes de totes les disciplines que puguis imaginar.

La unió entre treball, investigació i constància ens ha portat fins on estem ara: Nutrisport ja és referent en el sector gràcies a la seva àmplia gamma de productes d’alta qualitat.

A més, assistim a esdeveniments i proves esportives arreu del territori espanyol per animar els participants a superar-se a ells mateixos. Això ens dona l’oportunitat de conèixer les seves necessitats per desenvolupar nous productes que els ajudaran a obtenir la victòria.

Attachment