L’UNI SUPERA AL KSC I JA MIRA LA SEGÜENT RONDA D’EUROCUP WOMEN

L’Spar Girona ha certificat la seva classificació als vuitens de final de l’EuroCup Women després de superar al KSC Szekszard. Les gironines, avui amb Jordi Sargatal a la banqueta, han revertit el marcador en el tercer quart, imposant-se per 63 a 51 a Fontajau. Tolo i Bertsch han estat les màximes anotadores de l’Uni, amb 10 punts cada una.

Màxima igualtat
Inici sense complicacions per a les gironines que, amb Tolo liderant sota cistella, han aconseguit dominar els primers minuts de partit (7 a 2). Seguidament, una recuperació de Mendy ha obligat l’entrenador visitant a demanar temps mort (9 a 2). Les instruccions de Dokic han tingut el seu efecte, el Szekszard i els punts de Stanacev i Manyoky han aproximat al KSC (14 a 13). Tot i que Ainhoa i Magarity han tornat a diferenciar a les nostres, Krnjic ha empatat el xoc a 18 (18 a 18).

Amb bona dinàmica visitant, Monroe s’ha apoderat del control absolut del partit i en només dos minuts ha situat a les hongareses amb 7 punts d’avantatge (18 a 25). Sargatal no ha tardat a parar l’enfrontament, solucionant els problemes en defensa. No obstant això, no ha estat fins passats dos minuts que Bertsch ha estrenat el marcador en el segon quart (20 a 25). Sense idees en atac, l’entrenador visitant ha aturat el xoc i Monroe ha tornat a entrar en acció en ambdós costats de pista (15 punts). L’Spar, que s’ha mantingut en peu des de la línia personal, ha tancat el quart amb un triple de Canella (35 a 38).

La defensa gironina
Les ordres de Sargatal al descans han tingut efecte immediat i l’Spar ha començat la segona part mossegant. Tolo i Ainhoa han revertit el marcador (40 a 38) i, tot i que l’enfrontament s’ha estancat una mica, la mateixa Ainhoa ha convertit un 2+1. Seguidament, amb el públic pressionant més que mai, Ygueravide ha castigat des de la llarga distància (46 a 40). De nou, Dokic ha parat l’enfrontament i el KSC ha retallat distàncies per situar-se a només dos punts (48 a 46).

A la inversa del tercer quart, l’últim ha començat amb el conjunt visitant molt fort i Manyoky ha revertit la situació (50 a 51). El temps mort de Sargatal ha millorat radicalment la nostra defensa i Bertsch ha tornat a situar a les gironines per davant (52 a 51). I de nou, el tècnic visitant ha parat el xoc en cerca de solucions. Unes solucions que no han arribat gràcies a l’encert nostre des de la personal i els punts finals en les transicions ofensives, superant al KSC per 63 a 51.