Paola Ferrari: “Hem dominat el joc interior”

Paola Ferrari: “Hem dominat el joc interior”

Foto: David Subirana

Paola Ferrari va valorar la victòria de l’Spar Girona contra l’Alter Enersun Al-Qázeres Extremadura. “Sabíem com venia l’Al-Qázeres. Ens han avisat que el partit començava tard i hem parlat entre nosaltres de seguir concentrades. Gràcies a això hem implantat el nostre ritme de partit. Hem set molt superiors a l’interior de la pista, tant en el rebot, jugades, etc.. Dominant el joc interior, les exteriors hem estat lliures i hem dominat el partit”.

Tot i el domini gironí, l’equip va tenir un moment de desconnexió al segon quart. “Aquests enfrontaments són partits trampa. A vegades, sense voler, et despistes. En el segon quart hem tingut aquesta badada. En el temps mort del segon quart, Alfred s’ha posat dur perquè tornéssim al partit”.

Paola va acabar el partit amb 18 punts, la màxima anotació des de que està a l’Uni Girona. “Estic molt contenta. Des que va començar la temporada he tingut lesions petites i això et treu de ritme. Me’n vaig molt contenta per l’equip i per les sensacions”.

Abans de la bombolla de l’Euroleague, l’equip abans té una altra parada: la jornada 21 de la Lliga Femenina Endesa. “Tenim tres dies per preparar el partit de Tenerife. La bombolla és important i més sabent els partits que venen. El divendres hem de sortir per totes, per tenir bones sensacions i fer una bona bombolla com la de Girona”.

Attachment