LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CIUDAD DE LA LAGUNA TENERIFE

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – CIUDAD DE LA LAGUNA TENERIFE

Foto: David Subirana

“Som un equip i un grup de jugadores que estan acostumades a situacions de continuïtat. A trobar-te amb esquemes molt similars. És inevitable que en el treball de preparació és qüestioni el que és el partit específic i la bombolla d’Eurolliga, però haurien d’estar concentrades pel partit”. D’aquesta manera Alfred Julbe plantejava la setmana. Tot i que la bombolla de Schio està al caure,  abans de viatjar a Itàlia toca una altra parada. “És la setmana per preparar el partit de lliga i la setmana anterior a la bombolla. Hem perfilat alguna cosa, però també n’amagarem alguna de cara al partit de demà. Imagino que els rivals d’Eurolliga faran el mateix”, destaca.

Demà, divendres 15 de gener, l’Spar Girona rep el Ciudad de la Laguna Tenerife. Cinquenes a la classificació, el conjunt insular arriba amb la moral alta després d’imposar-se el passat dissabte al Bembibre. “Per mi és un equip que ha millorat molt. Està passant amb uns quants equips de la lliga. Vas veient a uns i altres que els clubs van coneixent millor les seves mancances. Fitxen les peces d’allà on veuen que flaquegen més. El mateix podríem dir del Tenerife”.

Per aquest partit, Alfred Julbe podrà comptar amb totes les jugadores, incloent-hi a Júlia Soler. “Tothom està bé. La situació de la Júlia Soler es recupera. Ha pogut entrenar amb nosaltres”.

Veurem si les gironines responen al partit com a la primera volta. A Tenerife, l’Uni es va imposar per 48 a 80.

Attachment