Partidàs insuficient per avançar a semifinals. (67 – 72)

L’excel·lència no ha estat suficient per avançar a semifinals. (67 – 72)

Spar Citylift Girona 67 - 72 Galatasaray

Tot feia preveure un partit complicat, feia falta una mica més que jugar bé per superar un equip de classe mundial com és Galatasaray. Calia fer bo l’avantatge de l’anada i això requeria els cinc sentits.

L’enfrontament ha començat molt intens el que s’ha viscut avui al pavelló de Girona- Fontajau. Ambient eixordador, tota una declaració d’intencions per part del públic que ha volgut donar suport des del salt inicial al seu equip.

Tant era així, que durant els 5 primers minuts del primer quart, les gironines la totalitat dels rebots. Tot i aquest bon inici, les visitants han fet gala de la seva gran classe i ha anotat tota classe de tirs puntejats. Al final del primer període el marcador ha estat d’empat a 18, el que suposava el +3 inicial en el global de l’eliminatòria.

Durant el segon període, la defensa zonal en algunes ocasions ha servit per seguir controlant el rebot davant d’un equip que viu molt del tir exterior. Però tenia raó el tècnic Eric Surís quan durant la setmana ens parlava de la importància de dominar tots els aspectes ofensius. Aquest equip ho està fent i molt bé.

Quan el joc ha estat fluït per fora, Shante Evans i Nadia Colhado s’han fet amb la zona i a l’inrevés. Un percentatge del 49% en tirs de dos i un altre de 44% des dels 6,75 parla per si sol. Així doncs, l’equip, dominant el marcador sense arribar a controlar un partit pràcticament incoltrolable, s’ha plantat a l’últim quart amb un 51 – 52.

El tram final ha estat d’infart. Les alternatives al marcador han estat la tònica dominant d’un partit que ha acabat de la pitjor manera pels interessos gironins. Una cistella de Dubljevic a falta d’1 segon i 7 dècimes ha deixat fora l’Spar Citylift Girona d’una competició on mai ha estat favorit, però sempre ha dominat. Al final, tot i el recolzament del públic, el resultat ha estat 67 – 72 per les turques.