Pere Puig: “L’UNI és fort, sanejat i amb molt d’arrelament”

Pere Puig: “L’UNI és fort, sanejat i amb molt d’arrelament”

El director esportiu de l’Spar Girona Pere Puig no va perdre l’oportunitat per contestar els diferents missatges de l’afició dels últims dies (via twitter) sobre el suport cap al nostre club. “D’ençà el pletòric ascens del Bàsquet Girona a l’ACB llegeixo benintencionats missatges que no es deixi de banda l’UNI Girona. Són molt d’agrair Però no us preocupeu. L’UNI és fort, sanejat i amb molt d’arrelament. L’UNI ha superat crisis econòmiques i inundacions (literals).

A més de contestar, Puig no va perdre l’ocasió per tornar a felicitar els ascensos dels dos conjunts gironins. “L’ascens dels nostres amics, i també el futbol, és una gran notícia que enforteix a l’esport gironí. A l’UNI aquest fet ens il·lusiona, i més amb les sinergies de col·laboració que anem teixint tots plegats. No patiu per l’UNI perquè això no s’atura i agafeu-vos forts que això arranca!

Per altra banda, Cayetano Pérez, president de l’Spar, no va desaprofitar l’ocasió per donar la raó al director esportiu. “L’afició de l’UNI sap d’on venim, la feina feta any rere any per fer créixer el bàsquet femení i l’emoció amb què es viu els partits a Fontajau”.

Attachment