PRESENTADA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS DE L’SPAR GIRONA

PRESENTADA LA CAMPANYA D’ABONAMENTS DE L’SPAR GIRONA

Descarrega’t el dossier de la campanya d’abonaments 2023-24

Aquest dimarts 13 de juny comença el període de renovacions. Les noves altes comencen a partir del 27 de juny.

La botiga de Parlem del centre comercial Espai Gironès ha acollit aquest matí la presentació de la campanya d’abonaments 2023-24 de l’Uni Girona. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Cayetano Pérez, president de l’Spar Girona, i de Sònia Casademont, Marketing Manager d’Infoself-Parlem Empreses.

Tu ets la nostra sort
“Avui és dimarts 13. Volem canviar aquesta mala sort de la temporada passada, i per això l’eslògan està enfocat cap als nostres abonats. Això que va passar no va afectar la nostra afició, que ens va recolzar en tot moment. Per això els hi volem dedicar aquesta campanya”, ha recalcat el president de l’Spar Girona a la presentació de la campanya d’abonaments.

Cayetano Pérez ha remarcat que aquesta campanya “té un objectiu ambiciós. Volem créixer com a club i marquem l’objectiu d’arribar als 3.000 abonats. És un gran repte. Encara estem lluny, però ens agradaria aconseguir-ho. L’espectacle està garantit. Tenim una gran plantilla que serà molt competitiva i que donarà molt d’espectacle. Amb aquest abonament gaudireu de tots els partits a Fontajau. Esperem xalar de bàsquet amb tots els abonats”.

Les promocions pels abonats
Sònia Casademont ha presentat la campanya de Parlem amb l’Uni Girona. “En aquestes renovacions posem en marxa la campanya. Tothom que renovi l’abonament i es canviï a Parlem (qualsevol tarifa) tindrà un abonament addicional de temporada”. Cal remarcar que si ja ets de Parlem l’abonat també podrà sol·licitar l’abonament addicional. A més, tots els abonats de l’Uni Girona gaudiran d’un 10% de descompte en qualsevol servei de Parlem.

Fes-te de Parlem: truca al 1713, parlem.com o a una de les botigues de Parlem. Més informació: abonaments@unigirona.cat, oficines del club a Fontajau o 623538605.

Per altra banda, Cayetano Pérez ha afegit que tots els socis de Bàsquet Girona o Girona FC gaudiran d’un descompte, i és que “la tarifa de l’abonament serà el preu de renovacions”.

Acord amb Parlem
A part de la campanya d’abonaments, també s’ha fet oficial l’acord de patrocini amb Parlem. L’operadora líder 100% catalana ha renovat el patrocini amb l’Uni per a la pròxima temporada 2023-24.

Sònia Casademont, Marketing Manager d’Infoself-Parlem Empreses s’ha mostrat molt satisfeta per l’acord amb l’Uni. “Estem molt orgullosos de donar suport al bàsquet femení i català. Creiem que els valors de Parlem van molt alineats amb els del club. Les novetats d’aquesta esponsorització és el logotip en el dors de la samarreta i la campanya d’abonaments”.

Per altra banda, Cayetano Pérez ha agraït a Parlem la seva vinculació amb el club. “No només ha renovat, sinó que ha ampliat el conveni. És una gran notícia que empreses catalanes i consolidades al territori facin aquesta aposta pel bàsquet femení. Això ens ajuda a tirar endavant el projecte”.

Attachment