MARÍA ARAÚJO NO SEGUIRÀ A L’SPAR GIRONA

MARÍA ARAÚJO NO SEGUIRÀ A L’SPAR GIRONA

María Araújo deixa de ser jugadora de l’Spar Girona. La fins ara capitana de l’Uni tanca la seva etapa al club després de quatre temporades defensant la nostra samarreta.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la situació i ha explicat que “no ha sigut una decisió senzilla per cap de les dues parts. La voluntat de continuïtat és la que ens ha guiat des de l’inici. Per part del club, perquè la María és la nostra capitana i un símbol de l’Uni, per la seva entrega i caràcter que ens ha mostrat durant aquestes quatre temporades. Per part seva, perquè Girona és el club on ha pogut créixer com a jugadora, vivint en una ciutat on s’ha integrat meravellosament”.

Contracte de dues temporades
“El club li ha ofert dos anys de contracte”, ha destacat Palau. No obstant això, “Araújo no accepta perquè es vol centrar en la seva recuperació”. Una decisió que la directora esportiva considera “comprensible”. “Li desitgem el millor ara, que passa per moments complicats, i sempre. Qui sap si els nostres camins es tornaran a creuar”, finalitza la directora esportiva.

El club vol agrair la professionalitat de la jugadora, la seva implicació al club i a la ciutat i li desitja molta sort en els seus futurs projectes.

Attachment