Presentada la Liga Dia, en format Open Day

Presentada la Liga Dia, en format Open Day

La Liga Dia, la desena consecutiva amb presència gironina, ha quedat inaugurada en un acte multitudinari en el qual hi han participat les 170 jugadores dels 14 equips participants.
L’estrena començarà demà i acabarà diumenge en una jornada unificada. Serà la segona edició de l’Open Day.

Open Day Liga Dia - Spar Citylift Girona

El bàsquet femení es vesteix de gala per presentar la que serà la màxima categoria en competició FEB durant la temporada 2018-2019. Una gala amb l’assistència dels 14 clubs, 170 jugadores i les corresponents directives i cos tècnics.

Just abans de començar la presentació, la Federació Espanyola de Bàsquet ha volgut homenatjar a les medallistes del recent campionat del món a Tenerife. Entre elles, dues jugadores de l’Spar Citylift Girona: Laia Palau i Bea Sánchez, la darrera absent a causa de la lesió d’esquena que es va fer durant l’escalfament de la Supercopa d’Espanya celebrada dimecres passat.

La mateixa Laia Palau, escollida per l’àrea de comunicació de la FEB per representar l’equip, ha declarat: “Estic molt contenta de tornar a estar aquí perquè això serà molt obert. Estem treballant molt tots els equips i això es nota. Hi ha més recursos i els equips cada vegada són millors, així que tenim un paper difícil i serà una lliga molt dura. Tenim una bona trajectòria i intentarem, almenys, igualar la temporada passada mirant a tothom de cares i centrant-nos en els nostres objectius per no decebre a Fontajau.”

El president de la Federació, Jorge Garbajosa, ha destacat que: “l’impuls del bàsquet femení ja va començar l’any passat i s’hi ha unit l’organització de la Copa del Món de Tenerife. Ara, amb la feina de tots els clubs en els quals se sustenta l’èxit de tots, comença una nova temporada que espero que sigui la millor Liga Dia de la història.”

L’Spar Citylift Girona disputarà la seva jornada inaugural el diumenge 14 d’octubre a les 16:30h davant de Mann-Filter STC Casablanca. Un partit que podreu seguir en directe per Teledeporte.