El Citylift de Copa Catalunya s’enfronta al Basket Almeda; ambdós amb un 4 de 4 victòries.

El Citylift de Copa Catalunya s’enfronta al Basket Almeda; ambdós amb un 4 de 4 victòries.

COPA-CAT

Aquest dissabte a les 20h. el Citylift GEiEGUNI de Copa Catalunya rep el Basket Almeda al Pavelló Lluís Bachs, amb l’objectiu d’aconseguir la cinquena victòria consecutiva d’aquesta temporada.

D’ON VENIM
El Citylift de Copa Catalunya és un equip molt jove, on la mitjana d’edat no va més enllà dels 21 anys, i de casa, on la totalitat de les jugadores ha sortit de la base, algunes des de Premini i d’altres des de Cadet. Tot i ser un dels equips més joves de la categoria, ja acumula un 4 a 0 en aquestes primeres 4 jornades de lliga.
L’últim partit va ser al camp del CN Terrassa (42 a 57), en un partit especialment seriós en defensa per a les del Citylift. I, encara el partit contra un Basket Almeda, amb l’objectiu de fer passes endavant i seguir creixent una altra setmana.

EL RIVAL
Les Barcelonines són, a dia d’avui, el millor atac de la categoria i possiblement són les favorites per jugar l’ascens a Lliga Femenina 2. Un equip amb experiència a la categoria on la temporada passada ja van quedar segones de Copa Catalunya. A més, fitxatges de renom provinents de Lliga 2, com Carla López i Olatz, del Segle XXI, o De Pablos i Lara Fernàndez, del Barça, les fan clarament favorites.
L’equip també acumula 4 victòries consecutives i no posarà les coses gens fàcils a les gironines. Les del Basket Almeda destaquen per la seva superioritat física i agressivitat, així com per les múltiples opcions en atac i el domini del rebot ofensiu. En l’última jornada a Cornellà va guanyar al CB. Tarragona per un ajustat 66-62.

LA PRÈVIA DE L’ENTRENADOR
En la prèvia d’aquesta jornada 5, Joan Pau Torralba ha declarat que: “L’equip ha fet una bona setmana d’entrenaments, incidint en el que hem de potenciar, però també millorar. Tot i que portem un 4-0, això només acaba de començar, i el missatge és ara centrar tota l’atenció en nosaltres, apujant les prestacions ofensives, però sobretot defensives, on a poc a poc anem fent passes endavant. Estem tot just a l’inici de la competició, amb un grup molt jove i és massa aviat per a preocupar-nos del que fan els altres equips. El que sabem és que porten 4 victòries com nosaltres i que tenen un equip amb grans noms, però també estem convençuts que la nostra línia de treball és ascendent, i veig a l’equip preparat per competir, amb el plus afegit de jugar al Lluís Bachs.”

Attachment