PRÈVIA | LLIGA CATALANA

PRÈVIA | LLIGA CATALANA

L’Uni tornarà a disputar les semifinals contra el conjunt blaugrana el pròxim divendres 29 de setembre a les 18:15 h.

El Palau d’Esports de La Seu d’Urgell serà la seu, 4 temporades més tard de la darrera vegada, de la 35a edició de la Lliga Nacional Catalana AON 2023 Femenina que, aquest curs, comptarà amb la presència del Cadí La Seu, l’Spar Girona, el Barça CBS i el Talenom BOET Mataró.

Les gironines, que van caure en la primera jornada de la LF Endesa, arriben a La Seu d’Urgell amb ganes de redimir-se. I és que en la passada edició de la Lliga Catalana l’Spar Girona va quedar eliminat pel mateix rival d’aquest any: el Barça CBS.

“Aquesta motivació ve d’algunes jugadores, d’algú de l’Staff. Tens la Laura Peña que torna a La Seu d’Urgell, dues exblaugranes. Aquí hi ha un popurri emocional que l’únic que crec que pot ajudar al fet que això surti bé és que ens enfoquem en els detalls del dia a dia i del partit”, valora Antoja a la prèvia de l’enfrontament.

Molt d’ofici
Tothom pot pensar que els ànims de l’Spar Girona no estan en el seu millor moment, i més després del contundent cop a Saragossa, però l’entrenadora de l’Uni ha deixat clar que l’equip ha “ressorgit bastant de la setmana passada. S’està treballant bé. Posem el punt de mira en una defensa agressiva i anem aclarint tot el sistema d’atac. Posarem ritme, intensitat i duresa”.

Canviar la dinàmica no serà una tasca senzilla. Davant hi haurà el Barça CBS, un equip que la temporada passada va trobar el mètode per superar-nos en diferents cites. “Espero un Barça amb ofici. Un equip que segurament no té aquells noms o plantilla llarga, però conec l’entrenador. Sabran jugar el partit, on volen atacar i segurament ens posaran en problemes”, destaca l’entrenadora.

Per superar a les blaugranes, Antoja té clar que hauran de jugar amb “molta identitat, molta intensitat defensiva, rebotejar bé per tenir el control de les possessions, córrer endavant, però alhora hem de millorar les decisions en atac. Hem de posar molt d’èmfasi en el joc interior, que és el nostre punt fort, i a partir d’aquí el joc exterior se’n beneficiarà”.

Ainhoa López i Morgan Bertsch seran dubte fins a l’últim moment, mentre que Magali i Iratxi segueixen la seva progressió.

Attachment