EXHIBICIÓ DE TOLO PER ARRIBAR A LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA

L’Spar Girona torna a ser a les finals de la lliga catalana després de superar al Barça CBS per 89 a 68. Un gran segon quart de les gironines (31 a 10) i la regularitat de Marianna Tolo a la pintura (25 punts per l’australiana) han certificat la primera victòria oficial de Laura Antoja com a entrenadora de l’Uni.

Tot i un inici tímid de l’Spar Girona on han destacat els triples de les blaugranes (3 a 10), les gironines han reaccionat a temps després d’un temps mort de Laura Antoja per encadenar una parcial de 4 a 0, liderat per Marianna Tolo (7 a 10). Amb l’australiana més entonada que mai (8 punts al primer quart), Erjavec ha fet esforços per mantenir l’avantatge del CBS (6 punts de la jugadora), emportant-se el Barça el primer quart per un ajustat 19 a 22.

La diferència en el joc interior
En el bàsquet, si les coses van bé, s’ha d’insistir i castigar. La superioritat física de les nostres en el segon assalt ha estat diferencial i Labuckiene (23 a 22) i Magarity (27 a 22) han aprofitat el seu avantatge per revertir el marcador. Tot i que Erjavec i Broncano han situat al CBS a només un punt (30 a 29), les gironines han tornat a focalitzar els atacs sota cistella, aconseguint un contundent parcial de 20 a 3 liderat de nou per Marianna Tolo (19 punts de la pivot, 50 a 32).

De menys a més
Amb el pas per vestidors, les blaugranes han aprofitat per imposar el seu ritme i Guerrero i Drop han situat al Barça en el partit (55 a 39). El temps mort d’Antoja ha reactivat a les nostres i les gironines, a poc a poc, han tornat a dominar el xoc gràcies al control del joc de Canella i el físic de Marianna Tolo (69 a 52).

Triples finals
Amb avantatge en el marcador, l’Spar ha decidit tancar l’enfrontament per la via ràpida: des de llarga distància. Amb els punts d’Ygueravide i Peña (77 a 54), el Barça ha destacat en els minuts finals gràcies a Pendande (83 a 68). A poc per acabar l’enfrontament, Mama Sidiki i Laura Peña han tancat el partit des de la línia de triple (89 a 68).