PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS

Aquest dissabte l’Spar rep el Barça CBS a les 17:45h.

“És un títol que em feia molta il·lusió. El vam lluitar el millor que vam saber. Hi ha errors i ens ha fet mal”. D’aquesta manera ha reconegut Laura Antoja la derrota de la Lliga Catalana. Ara, després de cinc dies, l’equip està preparat per un nou repte. “L’equip està creient arran d’això. Fem un pas endavant. Ve el primer partit a casa de lliga i de competició. Hem fet bons entrenaments. L’arribada de les dues americanes ens dona un estímul. S’està fent bé la feina i ha d’arribar la sensació agradable”.

Morgan Bertsch, que es va incorporar divendres de la setmana passada ja ha completat una setmana d’entrenament. Una setmana més tard ha arribat Kelsey Mitchell. Segons Laura Antoja, “la sensació és molt agradable, tenir tot l’equip a la disposició i amb molt bona predisposició”. Tot i el jet-lag, l’entrenadora de l’Spar ha quedat sorpresa amb Mitchell. “S’ha posat a disposició de l’equip des del primer minut. Ha aterrat i ha dit que ja volia entrenar, que volia jugar i, per tant, hi compto”.

Amb tot l’equip a disposició, només queden per reincorporar-se Irati Etxarri i Magali Mendy.

Un Barça CBS molt diferent
Tot i la victòria a la Lliga Catalana contra les blaugranes, Antoja té clar que les d’Isaac Fernández arriben amb ganes de revenja. “És un equip que, després de l’altre derrota, tindran ganes diferents de jugar”.

Veure’m si l’entrenador visitant disposa de totes les peces possibles. “Tenim el dubte de Ginzo, que és una peça clau, si juga. Jo espero que hi sigui. També hi ha Anna Cruz, que porta temps fora, però estan preparant la seva tornada. Si apareixen aquestes dues jugadores el Barça és un equip diferent del de l’altre dia”, finalitza Antoja.

Attachment