Morgan Bertsch és presentada a Girona Hub (La Farinera)

Morgan Bertsch és presentada a Girona Hub (La Farinera)

L’Spar Girona ha presentat aquest migdia, a La Farinera, l’americana Morgan Bertsch, un dels fitxatges estrella d’aquesta temporada. L’acta s’ha celebrat a l’espai Girona Hub, ubicat a l’edifici de la Farinera, amb la presència de Marta Rodeja, directora de Girona Hub, Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, i Morgan Bertsch, jugadora de l’Uni Girona.

“Morgan és una jugadora jove, amb molta trajectòria, que està en un moment ascendent i que encarna els valors de joventut i ambició. Per a nosaltres és una de les grans sorpreses de la temporada, és una jugadora que il·lusionarà, sense voler-li posar pressió extra. Té un talent diferent, és polivalent, pot jugar de 3-4, té capacitat de tir, és molt resolutiva i aporta punts i energia”, ha destacat Laia Palau.

La mateixa directora esportiva ha donat la paraula a Morgan Bertsch, que s’ha mostrat “contenta amb l’afició i tinc bones sensacions per aquesta temporada. Volem competir molt bé a la lliga i també a Europa, sóc molt conscient al tipus de club on vinc i de la importància de guanyar. Ara ens falta temps per adaptar-nos totes dins de l’equip”.

En ser preguntada per la seva posició, Bertsch ha explicat que “la meva preferida és a la posició del 4, però també em sé adaptar bé al 3. Tinc bones referències en les dues posicions i intentaré estar al cent per cent a on em digui l’entrenadora. Tenim un equip amb peces de molt talent, estic expectant per veure com anirà aquest curs”.

Attachment