PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS

Costa, i bastant, definir a un equip com el Barça CBS. A priori, i sense cap mena de dubtes, hauria de ser senzill qualificar a un acabat d’ascendir a la LF Endesa, però la realitat és que les blaugranes són l’equip revelació de la competició, que no només apunta a quedar-se molts anys a la categoria reina, sinó que és un conjunt pensat per presentar grans batalles.

De fet, així ha quedat demostrat en els partits previs en els quals ens hem vist les cares els dos equips; la primera vegada va ser a pretemporada; el segon cop a semifinals de la Lliga Catalana; i el tercer cop al partit de la primera volta de la lliga. Tots tres enfrontaments van caure pel costat de les blaugranes. Si això no fos suficient, s’ha de dir que el conjunt d’Isaac Fernández disputarà la Copa de la Reina.

“Hi ha tensió i m’agrada que hi hagi tensió. Hem de treure l’orgull. En els tres partits que hem jugat elles han tingut més ganes de guanyar. Després del partit a Itàlia, que ens va faltar això, ens haurem de sacrificar molt més del que fem. Hem fet un toc d’atenció a l’equip per fer un pas endavant”, ha destacat Bernat Canut a la roda de premsa.

Equip molt unit
Respecte a l’equip, són un blog que porten molts anys jugant juntes amb jugadores de molt nivell. Respecte a noms propis, es podria dir que Ruth Hamblin és la principal referència ofensiva. De fet, en el partit d’anada la pivot va dominar la zona amb 17 punts. Per altra banda, quan parlem de fer jugar a l’equip, destaca un dels noms mítics del bàsquet català: Anna Cruz. Respecte al joc del perímetre, Anderson és una de les millors jugadores de la lliga en percentatges des del tir de tres.

“És un equip que l’he vist jugar bastant. Juga molt bé a bàsquet. Té un grup treballat de fa bastants anys. Les jugadores estrangeres que si han afegit donen aquest plus extra, juntament amb Anna Cruz”, ha valorat Canut sobre el Barça CBS.

Attachment