PRÈVIA | SPAR GIRONA – BEMBIBRE

PRÈVIA | SPAR GIRONA – BEMBIBRE

El partit es jugarà a les 20.00 hores (Esport3) .

L’Spar Girona es torna a vestir de competició per posar punt final l’any a Girona. Abans de viatjar a Tenerife, l’Uni rep el Bembibre, equip al qual intentarà superar per acomiadar-se de la millor manera possible de Palau-sacosta, un pavelló que Laura Antoja considera que “per nosaltres tampoc és còmode, però en tenim moltes ganes i volem acabar amb bones sensacions”.

El Bembibre
Cada temporada el conjunt castellà fa plantilles joves i molt competitives. En aquest inici de temporada 22-23, el Bembibre ocupa la vuitena posició amb un balanç de 6 victòries i 7 derrotes. En l’últim enfrontament, les de Jose Jesús Vázquez van superar a l’Ensino Lugo per 73 a 59.

“Aquest és un partit important per nosaltres perquè volem acabar la primera volta confirmant les molt bones sensacions de les darreres jornades. Tenim el lideratge a l’abast. Hem d’aprofitar que juguem a casa contra un rival que està portant molts problemes als equips”.

Respecte a l’equip, podem destacar a l’ala-pivot Erin Whalen, que està fent una mitjana de 13,5 punts i 4,9 rebots per partit. En l’aspecte ofensiu, també trobem a l’escolta Ainhoa Lacorzana, que està fent una mitjana de 9,3 punts per partit.

Attachment