L’Uni acomiada l’any a Girona amb victòria contra el Bembibre

L’Uni acomiada l’any a Girona amb victòria contra el Bembibre

Festa grossa al pavelló Palau-sacosta. Les de Bernat Canut han superat amb claredat al Bembibre (81 a 64) per acomiadar-se de l’any a Girona amb victòria. L’Spar s’ha imposat des d’un bon començament gràcies al domini interior de Tolo (18), secundada per una Murphy impecable des de la llarga distància (15 punts). Per part del Bembibre, s’ha de destacar l’actuació de Whalen, que ha acabat l’enfrontament amb 31 punts.

Gran inici de partit de les gironines, que mitjançant Murphy i Labuckiene han aconseguit els primers punts. No obstant això, Whalen ha empatat el xoc a 5, que s’ha mostrat descarada en l’apartat ofensiu. A poc a poc, l’Uni ha obtingut frenar el Bembibre gràcies a la pressió defensiva i Araújo ha distanciat a les de Bernat Canut (16 a 7). Però amb minuts pel final, el temps mort del Bembibre ha fet tornar a les visitants a l’enfrontament i un rebot ofensiu de Lacorzana ha posat el -8 (22 a 14).

Al ritme de Tolo
L’inici del segon quart ha comptat amb una nova protagonista: Marianna Tolo. L’australiana ha estat la principal referència ofensiva d’un Spar entregat a la pivot. Aquesta actuació també se li ha sumat la velocitat de Sykes, que ha provocat 4 faltes personals consecutives (35 a 18). Tot i fer un quart molt sòlid en tots els aspectes de joc, en els últims dos minuts les visitants s’han refet, retallant la distància en el marcador gràcies als punts des de la llarga distància (Whalen, Lacorzana i Palma, 44 a 32).

Dit i sentencia
El pas per vestidors ha anat bé pels dos equips, que han mostrat la millor faceta ofensiva del partit, on ha destacat Whalen (21 punts al final del tercer quart). Però el físic de Gardner i Sykes, sumat de la bona punteria de Murphy han incrementat l’avantatge en el marcador i l’Spar ha sentenciat l’enfrontament al final del tercer període (triple final de Faustine, 69 a 46).

El millor moment del Bembibre
Amb el partit més que sentenciat, l’Spar Girona ens ha deixat alguna ‘delicatessen’ pels highlights, i és que un alley oop de Flores per Sykes ha fet embogir el pavelló. Seguidament, una jugada col·lectiva de les nostres l’ha finalitzat Parra des de la llarga distància, posant el 76 a 48. Amb aquest resultat, les nostres han patit una desconnexió final i el Bembibre, liderat per Whalen (31 punts) ha retallat distàncies, aproximant a les visitants per un resultat final de 81 a 64.