PRÈVIA | SPAR GIRONA – CASADEMONT ZARAGOZA

PRÈVIA | SPAR GIRONA – CASADEMONT ZARAGOZA

La temporada del Casademont Zaragoza no està passant desapercebuda pel bàsquet femení. De fet, les de Carlos Cantero es perfilen com un dels equips grans de la competició. La victòria contra l’Uni en la primera volta o la del Valencia Basket (per un exagerat 77 a 55) deixa clar que les aragoneses aspiren a títols aquesta temporada.

De fet, actualment arriben a Fontajau ocupant la quarta posició, empatades amb el Perfumerías Avenida amb un balanç de 14 victòries i 5 derrotes.

Equip revelació
Potser és una mica injust parlar d’equip revelació quan el Barça CBS ha aconseguit l’accés a la Copa de la Reina. Però el Casademont Zaragoza està competint de tu a tu amb els grans d’Europa destacant la classificació pels quarts de finals de l’Eurocup Women.

Aquest salt de qualitat no seria possible sense grans jugadores. Leonie Fiebich és una de les grans estrelles de la LF Endesa, una de les jugadores més efectives en anotació, des de la zona fins a la llarga distància (41,3% en tir de tres), aportant 12,5 punts, 6,6 rebots i 17,7 de valoració per partit.

Tampoc ens podem oblidar de la MVP de fa dues temporades: Markeisha Gatling. Imparable sota cistella, la pivot està fent una mitjana de 12,6 punts i 5,3 rebots per partit.

Jugadores com Vega Gimeno, la capitana de l’equip (10,3 punts per partit), la sorprenent Mariona Ortiz, que sens dubte és el timó del vaixell (4,3 assistències per partit), Tate o Helena Oma, que s’ha consolidat a la categoria reina (8,2 punts per partit), ajuden al Zaragoza a ser un dels equips més complets d’Europa.

Els precedents
En el partit de la primera volta, l’Spar va caure al Príncipe Felipe per un ajustat 61 a 60.

Attachment