PRÈVIA | SPAR GIRONA – CLUB JOVENTUT DE BADALONA

PRÈVIA | SPAR GIRONA – CLUB JOVENTUT DE BADALONA

Entrades disponibles a https://entradesllandrius.camprodon.cat/

L’UNI Girona tanca demà l’Stage de Camprodon amb el partit que enfrontarà a les gironines contra La Penya. Igual que l’Spar, serà el segon enfrontament de pretemporada per a les badalonines, després de caure el passat dimarts contra el Cadí La Seu per 97 a 53.

Bernat Canut, tècnic de l’Spar Girona, ha valorat l’enfrontament de demà: “Tots els partits de temporada són entrenaments de qualitat en tots els aspectes. Evidentment, anem justos d’efectius, però amb l’ajuda del Bàsquet Girona Uni Laia Palau i el CEEB Tordera ens ha d’ajudar a treballar amb la màxima qualitat possible. Anem a fer un bon partit i ser una mica millors que el cap de setmana passat”.

El tècnic també ha valorat fer un stage amb l’equip a Camprodon. “Venim al Pirineu a concentrar-nos en unes magnífiques instal·lacions. Contents d’estar aquí fer aquest seguit d’entrenaments de forma consecutiva i anar-nos preparant pel que serà la temporada”.

Per aquest enfrontament, Canut no podrà comptar amb Magali Mendy, Marianna ToloRebekah Gardner i Laura Cornelius. La base pateix una lesió muscular lleu a la cuixa esquerra. No obstant això, Berta RibasClaudia Acín i Marina Melero, jugadores del CEEB Tordera Uni Girona i del Bàsquet Girona Uni Laia Palau, estaran a les ordres del tècnic urgellenc.

Attachment