PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

PRÈVIA | SPAR GIRONA – FAMILA SCHIO

Arriba la segona jornada de l’Euroleague Women contra el Famila Schio (20:45h, Esport3). Arriba un dels clàssics de la competició dels últims anys. I és que és el quart curs seguit que el conjunt gironí i el campió italià es veuen les cares, amb 4 victòries i 2 derrotes per a les nostres.

Apunten maneres
Equip dels que intimiden. Equip per aspirar a grans coses. El Famila Schio 22-23 és un dels grans de la competició. És un fet. Només cal observar la seva bona dinàmica a la Lega Basket Femminile (6 a 0 i superant a equips grans com el Virtus Bologna) o els grans noms que componen a un històric de l’Euroleague: Howard, Astou Ndour, etc.

Tot i la marxa de Sandrine Gruda i Kitija Laksa, l’Schio va sorprendre a tot Europa en anunciar a Rhyne Howard, la flamant rookie de la temporada passada a la WNBA. La posició de pivot la té molt ben coberta amb la incorporació d’Astou Ndour. Aquesta temporada també està destacant Costanza Verona i Mabrey.

Si miren els últims precedents, són molt positius per a les gironines (global de 4 a 2 a favor de l’Spar). De fet, la temporada passada vam superar a les italianes tant en el partit d’anada a Itàlia (68 a 76) com el de Fontajau (65 a 55).

La Llibreta del Partit
L’Schio apunta fort aquest any. Segons Bernat Canut “és un equip molt compensat, amb moltes jugadores de qualitat: des del joc interior amb Ndour i Zahui fins al joc exterior amb tiradores com Mestdagh o la rookie Rhyne Howard, que ha començat molt forta. Keys és una jugadora molt important per a ells…”

Attachment