DOMINI ABSOLUT DE L’SPAR EN LA SEGONA VICTÒRIA A L’EUROLEAGUE WOMEN

Començament espectacular de l’Spar Girona en la millor competició continental. Els gironins ha tornat a gaudir d’un excel·lent enfrontament on només hi ha hagut un color: el groc de l’Uni. De fet, les de Bernat Canut han dominat el xoc en els dos costats de la pista i han superat al conjunt italià per 83 a 63.

El partit prometia igualtat, i l’inici per ambdós conjunts no ha decebut Fontajau: intercanvi de cistelles i empat a 5. Són en aquests partits on el talent individual pot ser un factor diferencial. De fet, Rebekah Gardner ha estat fonamental, controlant totes les distàncies del joc (7 punts de l’americana, 13 a 10). Però les jugadores de l’Schio han tingut molt a dir i Mabrey i Astou han sigut letals sota cistella (17 a 12). No obstant això, el joc coral final de l’Spar ha posat el +10, destacant una cistella final de Murphy (23 a 15).

Cinquena marxa de l’Uni
L’ofensiva inicial de l’Schio en el segon quart ha superat a les nostres defenses. Per contrarestar, l’Spar ha respòs amb Irati Etxarri i Laura Cornelius (30 a 21). Seguidament, la defensa ha passat a ser un factor diferencial en el partit on les recuperacions han sigut l’única via d’anotació (Rebekah, 32 a 23). Però tanta defensa ha portat els dos equips a estar en bonus ràpidament. Un factor que ha aprofitat l’Spar per distanciar-se en el marcador (43 a 28).

El pas per vestidors ha millorat la imatge de l’Uni Girona, que ha estat increïble en els dos costats de la pista, desdibuixant per complet l’esquema ofensiva de l’Schio (3 punts en els primers 5 minuts del conjunt visitant, 52 a 31). Però les 5 faltes personals de l’Uni, per 0 de l’Schio (a 2:40 del final del tercer quart), han condicionat a la nostra defensa i, tot i que les italianes han retallat distàncies tímidament des de la personal, els punts finals de Murphy i Cornelius han tornat a col·locar el +22 (63 a 40).

L’últim quart ha començat millor que mai: Bradford, forta sota cistella, ha castigat al Famila amb un 2+1 (66 a 40). Amb molta diferència, les nostres s’han relaxat i l’Schio ha fet un parcial de 3 a 12 per aproximar-se (69 a 52). El temps mort ha portat una gran reacció de les nostres, que han imposat de nou el seu ritme amb punts des de la mitja i llarga distància per imposar-se per 83 a 63.