PRÈVIA | SPAR GIRONA – KANGOEROES MECHELEN

PRÈVIA | SPAR GIRONA – KANGOEROES MECHELEN

Queden cinc partits de lliga regular de l’Euroleague Women. Aquest dimecres, l’Spar Girona rep a les cueres del grup B: el Kangoeroes Mechelen. Un conjunt que, a la primera volta, va obtenir la seva primera victòria històrica de la competició contra les gironines.

Ofensiva total de les visitants
Segurament, a tots ens va sorprendre el nivell del Kangoeroes en el partit d’anada de l’Euroleague Women. Un conjunt divertit, d’aquells que fan afició gràcies al seu carisma des de la llarga distància. La realitat és que en el partit d’anada, l’Uni no va saber aturar l’ofensiva belga, caient per una diferència de 10 punts (77 a 67).

Tot i la plantilla jove, el Kangoeroes disposa de jugadores de molt de talent que obligaran a les de Bernat Canut a intensificar la seva defensa. Respecte als noms a destacar, les jugadores Morgan Bertsch, Laure Resimont i Lisa Berkani (17 punts, 17 punts i 15 punts respectivament) van ser completament diferencials, destacant la primera en l’interior i les dues en l’atac del perímetre.

“Hem d’estar atentes amb Berkani i amb les jugadores Morrison i Resimont . Hem de contrarestar-ho per evitar reviure el partit d’anada. El que ha de canviar és la millora en defensa. Hem de ser més sòlides des de la responsabilitat individual a la col·lectiva. Quan som sòlides en defensa som millors en transició”, va destacar el tècnic Bernat Canut a la roda de premsa.

La baixa de Cornelius
“Crec que en qualsevol feina una cosa així impacta. L’equip se’n va assabentar ahir. Sabem que la Laura és una bona base i una gran persona. A l’equip, doncs, li sap greu, però així és la realitat del bàsquet professional”, va valorar el tècnic després de fer-se oficial l’adéu de Cornelius. No obstant això, i amb els dubtes de Gardner, el tècnic considera que “és l’oportunitat de fer un pas endavant i mostrar l’orgull. L’equip ha de tenir caràcter i esperit per afrontar aquests duels amb les millors condicions possibles”.

Attachment