PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

PRÈVIA | SPAR GIRONA – PERFUMERÍAS AVENIDA

Aquest diumenge a les 18h, les gironines rebren al conjunt dirigit per Roberto Íñiguez.

Els clàssics es poden definir de moltes maneres. Molts us vindran al cap diferents derbis d’altres modalitats, però per posar-vos en context, i parlant sempre de bàsquet femení,  en els últims anys el clàssic per excel·lènciaés l’Spar Girona contra el Perfumerías Avenida.

Després de les dues derrotes consecutives, Bernat Canut considera que l’equip “està tocat” i que està “enfrontant una setmana dura”. No obstant això, l’entrenador espera refer-se en aquest següent partit i “trobar bones sensacions. Intentarem fer un bon partit”.

Disputar aquest primer clàssic és “il·lusionantm més aquí a casa. Esperem que Fontajau tingui un aspecte immillorable, però és un partit més. És un partit de lliga i tenim ganes que la gent vingui i necessitem tenir el suport de tothom. La gent l’últim dia va fer un gran esforç i els hem de premiar”.

Perfumerías Avenida, un equip nou
Insòlita situació a la LF Endesa. Fins a 6 equips estan empatats amb 7 victòries i 3 derrotes. I com no podia ser d’una altra manera, el Perfumerías Avenida és un dels conjunts de la part alta de la classificació.

Les de Roberto Íñiguez no van tenir l’inici desitjat. És per aquest motiu que les blaves s’han reforçat per començar a canviar la dinàmica de l’equip. Les blaves han incorporat a Bridget Carleton (inclosa al 5 ideal del passat Mundial) i uns dies més tard, van incorporar a una vella coneguda: Michaela Onyenwere. Respecte als noms destacats, a part de Cazorla o Reisingerová, aquesta temporada el ritme ofensiu el controla Crevendakic.

“Ens espera un rival amb plantilla llarga-. Hi ha molts partits, van tenir un mal inici i ara estan a dalt de tot. Sempre hi ha un equilibri. Espero un gran rival amb bones jugadores, que repeteixen el bloc nacional. És una plantilla compensada per competir per tot”, valora Bernat Canut sobre l’Avenida.

Attachment