PRÈVIA | SPAR GRAN CANARIA – SPAR GIRONA

PRÈVIA | SPAR GRAN CANARIA – SPAR GIRONA

48 hores més tard de perdre a Bèlgica, les gironines afronten un altre enfrontament lluny de casa

“Sense temps per descansar ni entrenar-nos, preparant mentalment el partit”. Així valorava Bernat Canut la situació de l’Uni Girona. La jornada 7 de la LF Endesa pot servir per tancar la mala ratxa dels últims dies (dues derrotes consecutives). Però per fer-ho, l’equip haurà de “millorar la tensió competitiva per no mostrar-nos tan despistades en el pla de partit, en clau defensiva. I tenir més encert en situacions a prop de la cistella, que també atribueixo a la tensió competitiva”.

Molt complicat
“El Gran Canaria és un equip físic que es fa fort, sobretot, quan juga a La Paterna”, definia Bernat Canut al conjunt dirigit per José Carlos, que ja sap el que és guanyar a l’Spar Girona en el seu pavelló (71-68 la temporada passada). No obstant això, Les de José Carlos Ramos ocupen el catorzé lloc a la LF Endesa i venen de perdre davant el Gernika Bizkaia (80 a 62).

Respecte a l’equip, “Petra Holesinska és una jugadora amb moltíssima anotació a les seves mans pel joc exterior i, després, pel joc interior amb Sika Koné i Adji Fall. Treballen molts punts a partir del contraatac, el joc físic i aeri amb estacions de high low. Haurem d’estar molt atentes amb el rebot ofensiu”.

Holesinska està fent una mitjana de 18.8 punts, 5,7 rebots i 21,3 de valoració per partit (amb bones estadístiques des de la línia personal i de tres). Sika Koné és la segona espasa amb 15,3 punts, 11,2 rebots i 20,3 de valoració per partit, mentre que Adji Fall també supera la barrera dels deu punts (12,7 punts i 7,3 rebots per partit).

 

Attachment