OnTurtle tornarà a acompanyar l’Spar Girona aquesta temporada

OnTurtle tornarà a acompanyar l’Spar Girona aquesta temporada

Arribar junts cada cop més lluny. Aquest és el compromís d’OnTurtle amb els seus clients, i ara també amb l’equip femení de bàsquet de l’Uni Girona Club de Bàsquet. La companyia referència per a una mobilitat eficient de mercaderies a Europa acaba de renovar el patrocini per acompanyar l’Spar Girona durant la temporada 2022-2023, en una aposta clara per apropar els seus valors de proximitat i suport al talent. L’acord es va segellar en una visita oficial de les jugadores a la seva estació insígnia a la Jonquera, el mes d’octubre passat.

“És per a nosaltres un orgull i una il·lusió tenir l’oportunitat de portar lluny un equip com l’Spar Girona, a qui ens sentim molt units en filosofia”, ha expressat Josep Guaus, CEO d’OnTurtle. “Esperem que aquesta temporada el seu viatge per Europa obtingui grans èxits per seguir sumant”, conclou.

El conjunt de Bernat Canut ofereix un gran paper en la seva estrena a l’Eurolliga femenina de bàsquet, on ha encadenat fins a set triomfs consecutius aquesta tardor. Part de l’acord de col·laboració és que OnTurtle s’encarregui de l’autocar de les jugadores durant els seus desplaçaments pel territori europeu, sota el lema OnTurtle, On The Road. La firma catalana, referent als serveis al transport, acompanyarà l’equip durant les rutes per arribar junts més lluny.

Per la seva banda, Xavi Fernández, director general del club de bàsquet, ha afegit que “estem molt orgulloses que empreses com OnTurtle segueixin any rere any amb nosaltres. Esperem que aquesta col·laboració ens aporti èxits en tots els àmbits del club”. L’octubre passat, l’equip català es va proclamar campió de la Supercopa LF Endesa després de vèncer València Basket (70-65) en una competida final. Ara com ara, també és líder invicte de la Lliga Femenina Endesa. “És veritat que l’equip ha començat molt bé. Però igual que els viatges amb autobús amb OnTurtle, no hem de córrer i hem d’anar partit a partit”, afegeix Fernández.

La presentació oficial de l’acord de col·laboració entre l’equip i l’empresa es va oficialitzar l’octubre passat a l’estació insígnia de la firma a La Jonquera, una de les més importants a nivell estratègic per al transport professional. Les jugadores van tenir oportunitat de visitar les instal·lacions i compartir aquest inici de temporada amb un dels seus partners.

Attachment