Primer entrenament i canvis en l’equip tècnic de Xavi Fernàndez

xaviprimerentrXavi Fernàndez ha dirigit aquest matí el primer entrenament com a tècnic de l’Spar Citylift Girona. Fernàndez ha pogut comptar amb totes les jugadores del primer equip excepte Spanou i Kuktiene, concentrades amb les seves seleccions.

Per altra banda, l’equip tècnic que acompanyarà el nou entrenador es veurà modificat. Leandre Nahmanovic deixarà de ser l’assistent i preparador físic i entraran a formar part del seu equip John Tsirogiannis i Nora Marcilla. Seguiran treballant amb ell Eloi Acedo (assistent) i Beti Orden (fisioterapeuta).

Tsirogiannis és un entrenador grec amb extensa experiència en bàsquet tant masculí com femení i aprofitarà que es troba a Girona treballant amb l’acadèmia de bàsquet Europrobasket per ajudar Xavi en els entrenaments. Marcilla és llicenciada en educació física i agafarà la parcel·la de la preparació física fins a final de temporada.

El club vol aprofitar per agrair a Leandre la seva feina durant aquests gairebé tres anys on ha contribuït de manera activa a aconseguir els títols de Lliga Femenina de la temporada passada i la Supercopa al començament d’aquesta amb la seva tasca d’entrenador assistent i preparador físic.

Attachment