Primera derrota a l’Eurocup a la pista del Landes

cronica-landes

Era el gran favorit del grup però a Fontajau es va guanyar de manera contundent i es tenia l’esperança que es podria tornar a repetir la victòria. No va poder ser: 88-75 en la primera derrota a l’Eurocup Women 2017-2018. Les gironines van plantar cara fins el tercer quart, amb un resultat força anivellat, i va ser a la part final del matx que l’equip francès es va distanciar en el marcador. Ara, l’Spar Citylift es jugarà la primera plaça del grup i la classificació directe pel setzens de final en la darrera jornada a la pista del Cegled hongarès, en el desplaçament del 30 de novembre.

Una de les causes de la derrota va ser el brillant partit que va jugar la gironina Queralt Casas, que va anotar pel Landes 18 punts, amb 4 rebots i 7 assistències. Fins el descans, amb el 44-41, el partit va ser igualat i l’Spar Citylift  va tractar de tu a tu al gran favorit del grup. El 30-25 del primer quart ja va demostrar la intensitat amb la que va començar el duel.

Ara, dissabte, torna la Liga Dia amb el partit a la pista del Nissan Al-Qázeres Extremadura, que ocupa la vuitena posició amb 5 victòries i 3 derrotes (a partir de les 7 de la tarda).