Victòria molt treballada i segones a la Liga Dia

cronica-alqazeres-foto

Ja va avisar divendres el nostre tècnic Eric Surís, abans del desplaçament cap a Càceres, que el rival seria molt complicat. I així va ser al final. Va costar molt endur-se la victòria de la pista del Nissan Al-Qázeres Extremadura per només cinc punts (84-89). És veritat que l’Spar Citylift Girona va comandar el partit amb avantatges importants (al descans 36-45), però al final l’equip local va reaccionar amb encert a base de lluita i va complicar molt la victòria.

El parcial del darrer quart va ser demolidor a favor del quadre local: 32-22 gràcies a les seves millors jugadores com Alexis Jones i Shayla Cooper, amb 37 i 21 punts, respectivament. En l’apartat anotador de les gironines, cal destacar els 19 punts de Romeo, el 15 de Mendy i els 14 de Colhado. Desprès de la novena jornada de lliga, l’Uni Girona ja és segon a la Liga Dia amb 7 victòries i 2 derrotes, igualment que Star Center-Uni Ferrol.

Ara, toca tornar-se a posar el xip europeu i dijous disputarem el darrer partit del Grup G de l’Eurocup Women a la pista del VBW CEKK Ceglèd hongarès. Amb la victòria ens assegurem ser campiones de grup (18.30h). I per diumenge, derbi català a la Liga Dia a Fontajau amb el matx contra el Cadí-La Seu (19h).