REBEKAH GARDNER NO SEGUIRÀ A L’SPAR GIRONA

REBEKAH GARDNER NO SEGUIRÀ A L’SPAR GIRONA

Rebekah Gardner deixa de ser jugadora de l’Spar Girona. La nord-americana tanca la seva etapa al club després de dues temporades defensant la nostra samarreta.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la situació i ha explicat que “ens sap greu anunciar que la pròxima temporada no comptarem amb Rebekah Gardner. La intenció d’ambdues parts, des del final de la temporada passada, era d’intentar trobar un acord de continuïtat. Ens han passat diverses coses aquest estiu. La primera ha estat la seva lesió, que com ens ha comunicat la jugadora i el seu equip mèdic preveien el seu retorn a Girona al mes de desembre o gener.  També la normativa de rookie de tercer any de la WNBA ens feia no tenir-la a unes possibles finals. Les condicions de l’operació han canviat”.

Una alternativa
“Tot i que sabem que la Rebekah és una jugadora excepcional, no hem pogut arribar a un acord. Hem buscat opcions dintre de les mateixes condicions i també hem buscat tenir una jugadora que s’estigui més temps amb nosaltres. Considerem que serà millor per la configuració d’aquesta plantilla”, finalitza Palau.

El club vol agrair la professionalitat de la jugadora, la seva implicació al club i a la ciutat i li desitja molta sort en els seus futurs projectes.

Attachment