REBEKAH GARDNER RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

REBEKAH GARDNER RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

La nº35 defensarà la samarreta de l’Spar fins a la temporada 23-24.

La plantilla de l’Uni Girona CB tindrà el privilegi de comptar durant dues temporades més amb la presència de Rebekah Gardner. D’aquesta manera, l’americana seguirà sent una peça fonamental en el joc de l’equip.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació. “Molt contents d’anunciar la renovació de Rebekah Gardner, la MVP de la lliga i, a més a més, per dues temporades. Arribava aquí amb un llarg historial a Europa, però sense haver jugat en equips punters. Aquí s’ha consolidat totalment i ha demostrat ser la gran jugadora que era. Molt contents de la seva experiència que tindrà a la WNBA. L’esperem amb els braços oberts perquè ens continuï donant alegries a l’afició.

Gardner renova després de jugar una temporada brillant amb l’Spar. La jugadora ha fet una mitjana de 14,7 punts, 5,7 rebots, 2,2 assistències i 18,4 de valoració per partit a la LF Endesa. Uns números que li han valgut per ser la MVP de la LF Endesa. A l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 13,2 punts, 5,6 rebots, 2,4 assistències i 15,2 de valoració per partit.

Sobre Rebekah Gardner
Nascuda el 1990 a Upland (California), Gardner és una alera de 185 cm amb molt de recorregut. Formada a UCLA, la jugadora ha jugat en diferents conjunts d’Israel, Turquia i Romania. Cal destacar que des de la universitat la nord-americana sempre ha superat els 10 punts de mitjana per partit. Actualment, està competint a la WNBA amb els Chicago Sky.

Attachment