IRATI ETXARRI FITXA PER L’SPAR GIRONA

IRATI ETXARRI FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Irati Etxarri perquè la jugadora navarresa defensi la samarreta del conjunt gironí durant les pròximes dues temporades.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Una molt bona notícia el fitxatge d’Irati Etxarri per Girona i més el fet que sigui per dues temporades. Amb el fitxatge d’Irati aconseguim una jugadora que serà important dintre dels esquemes de l’equip. Una jugadora que l’avalen aquestes darreres temporades on ha estat de les millors jugadores de la lliga i més ben valorades i, per tant, seguim fem passes fermes cap a la construcció de la nova plantilla”.

L’ala-pivot arriba després de completar una temporada brillant amb el Cadí La Seu. I és que la jugadora navarresa ha fet una mitjana de 13,9 punts, 8,2 rebots i 16,1 de valoració per partit a la lliga i ha estat escollida MVP nacional i millor ala-pivot de la LF Endesa 21-22.

Sobre Irati Etxarri
Nascuda a Pamplona l’any 1998 (23 anys), Irati Etxarri és una ala-pivot de 189 cm amb molta experiència a la LF Endesa (2016-2018 Araski, 2018-2022 Cadí La Seu).

Ha disputat diferents Campionats d’Espanya de seleccions i de clubs, i ha estat jugadora de les categories inferiors de la selecció espanyola a diverses competicions. El 2021 va ser seleccionada per formar part de la Selecció Absoluta, disputant els partits classificatoris per participar en l’EuroBasket 2023 d’Israel i Eslovènia.

Attachment