Abby Bishop, presentada a Infoself Group

Abby Bishop, presentada a Infoself Group

“Vaig decidir venir aquí per com és la ciutat, la història que té i, sobretot, per l’alt nivell de l’equip en les darreres temporades.”

WhatsApp Image 2020-01-29 at 12.48.33

Avui a les 12, des de les oficines d’Infoself Group, ha tingut lloc la presentació de la nova jugadora de l’Spar Citylift Girona, Abby Bishop. Durant l’acte, com a representant del club ha assistit el director general Xavier Fernández i per part d’Infoself Group Carlos Fernández, l’IT Consulting Manager.

La jugadora australiana ja ha debutat amb la camiseta de l’Spar Citylift Girona en els partits contra l’Arka Gdynia i RPK Araski on se l’ha vist amb una gran implicació amb el grup des de bon principi.

El representant d’Infoslef Group ha començat la roda de premsa “agraïnt al club per comptar amb les seves oficines per fer l’acte de presentació de l’Abby Bishop.”

Posteriorment, Xavi Fernández ha volgut tenir unes paraules cap al patrocinador del club: “Volem agrair a Infoself la seva predisposició per acollir a tots els treballadors del club per poder seguir en la seva activitat diària.”

El director general del club també ha destacat el ràpid procés d’adaptació de la jugadora durant aquests dies: “Abby Bishop s’ha hagut d’adaptar en un període de temps molt curt a un nivell d’exigència molt alt. És una jugadora que ja ha demostrat que ens pot aportar moltíssim en tots els àmbits. A més, potencia el joc interior de l’equip. Ja ha demostrat bones connexions amb algunes de les jugadores de l’equip.”

Preguntada pels seus primers dies a la ciutat, Abby ha destacat que “Vaig decidir venir aquí per com és la ciutat, la història que té i, sobretot, per l’alt nivell de l’equip en les darreres temporades. Volia jugar amb jugadores de la qualitat de Laia Palau, Sonja Vásic i Marta Xargay. Confio que l’equip pugui millorar els resultats de les úlimes setmanes.” Abby Bishop, també, ha volgut tenir uens praraules de suport al club envers l’actual estat del Pavelló de Fontajau.

Per finalitzar la roda de premsa ha parlat sobre la derrota d’ahir a Eurolliga contra el Dynamo de Kursk “És un resultat decebedor però l’equip està molt compenetrat i confia a millorar els resultats.”

Attachment