Kursk s’imposa en un partit amb dues cares (Dynamo Kursk 76 – 64 Spar Citylift Girona)

Kursk s’imposa en un partit amb dues cares (Dynamo Kursk 76 – 64 Spar Citylift Girona)

Un gran tercer quart de les russes, molt encertades des de la línia de 3, deixa la victòria a casa.

Dynamo Kursk 76 – 64 Spar Citylift Girona

La intensitat de les gironines no podia haver estat millor en l’inici del matx; diverses recuperacions en els primers minuts han ajudat a començar dominant un partit en un dels pavellons més difícils d’Europa.
El marcador baix, fruit de la bona defensa de les d’Eric Surís i del poc encert des del perimetre de les jugadores de l’Spar Citylift, indicava un 10-13 al final del primer quart.

La dinàmica de pocs punts i defenses fermes ha continuat durant el segon quart. 2/10 en triples ha estat el balanç gironí a la mitja part per un 0/4 de Kursk, que calibrava la falta d’encert d’ambdós conjunts de cara a cistella.

Un parcial de 9-0 en l’inici de la segona meitat ha fet perillar el treball fet fins al moment; l’encert ha arribat per part local i les visitants han estat uns minuts sense anotar. Després d’un temps mort demanat per Eric Surís, l’Spar Citylift ha sabut reaccionar i tornar-se a enganxar al partit, però les russes han respost amb un altre gran parcial que, sumat als quatre triples en aquest període, han tornat a obrir escletxa al marcador per finalitzar el tercer quart amb un 53-40.

En el darrer quart les locals no han abaixat la guàrdia i han seguit anotant des de la llarga distància per controlar un partit que finalment ha acabat amb un 76-64, resultat però que deixa l’average favorable a les catalanes després de la victòria en el partit d’anada per 79-61.