Rosó Buch deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

Rosó Buch deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

La mataronina ha arribat a un acord amb el club per rescindir el contracte vigent.

Rosó Buch deixa de ser jugadora de l’Spar Citylift Girona

La fins ara capitana de l’Spar Citylift Girona deixa de ser jugadora del club des d’avui. La jugadora i el seu agent han sol·licitat trencar el seu contracte i el club ha considerat oportú acceptar la rescissió d’aquest.

L’escorta mataronina va arribar a Girona l’estiu del 2016, i la temporada següent ja va esdevenir capitana. Amb la samarreta de l’Uni ha aconseguit dos subcampionats de lliga i tres de Copa, i ha aixecat tres lligues catalanes, una lliga espanyola i una Supercopa.

Tres temporades i mitja després, marxa de Fontajau essent una de les jugadores més estimades per a l’afició. El club vol agrair-li la seva dedicació i professionalitat i desitjar-li tota la sort en aquesta nova etapa.

Amb ella, la sortida també de Brittney Sykes i la recent baixa de llarga durada d’Helena Oma, la plantilla queda ara formada per 8 jugadores professionals a l’espera de la reincorporació de Núria Martínez.

Pere Puig, director esportiu del club, destaca així els detalls de l’operació: “No ha estat una sortida volguda per nosaltres, però després d’un període de reflexió la jugadora ha decidit efectuar la seva sortida. Només ens queda agrair-li tot el temps que ha estat amb nosaltres. Des de la junta i l’àrea esportiva hem volgut facilitar al màxim la seva sortida sense posar-li impediments. Ens hagués agradat poder-la despedir en pista a Fontajau. De ben segur que quan ens visiti la podrem aplaudir com es mereix.”

Attachment