Rosó Buch i Beti Orden participen a la VII Jornada Anual de l’EUSES

Rosó Buch i Beti Orden participen a la VII Jornada Anual de l’EUSES


euses-samarreta-firmada

La nostra capitana, Rosó Buch, i la fisioterapeuta Beti Orden van ser les convidades especials de la trobada. L’objectiu principal va ser explicar als assistents el funcionament i el pla de treball que se segueix durant la temporada.L’Escola Universitaria de la Salut i l’Esport (EUSES) va acollir la VII Jornada Anual centrada en l’esport d’elit femení i concretament en el bàsquet.

En un diàleg distès en què van repassar una mica el dia a dia particular d’una esportista d’elit en un equip professional d’alt nivell, Rosó va incidir en la importància dels quatre mesos de vacances durant l’estiu, en els quals té especial cura de la seva posada a punt posant-se sota la supervisió d’un preparador físic, un entrenador de bàsquet i un nutricionista.

Beti Orden també va exposar que en la pretemporada, abans de l’inici dels entrenaments col·lectius, hi ha molta feina logística per fer (moltes jugadores són noves i necessiten trobar lloc per viure i establir una rutina diària), les pertinents revisions mèdiques obligatòries i l’activació grupal amb tota la plantilla per preparar una temporada que, en el cas de l’Uni Girona, té un alt nivell d’exigència.

La jornada s’ha tancat amb el lliurament de premis dels millors expedients acadèmics de la promoció del 2013-2017.

Attachment