SANDRA YGUERAVIDE, NOVA INCORPORACIÓ DE L’SPAR

SANDRA YGUERAVIDE, NOVA INCORPORACIÓ DE L’SPAR

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Sandra Ygueravide (1,72 m, 1984) perquè la jugadora defensi la nostra samarreta durant les pròximes dues temporades.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Molt contentes d’anunciar el fitxatge de Sandra Ygueravide. La base, provinent del Gernika, és una base amb una llarga trajectòria a Europa. Molta experiència internacional, a part de ser la base del 3×3. Una base molt sòlida en la direcció i control de partit. És una bona tiradora de tres, amb capacitat d’anotació. Amb ella guanyem experiència i capacitat de decisió en partits importants”.

Per altra banda, Sandra Ygueravide s’ha mostrat contenta per la seva incorporació a l’equip. “Tinc moltes ganes de començar. Estic segura que serà una temporada molt il·lusionant. Ens veiem a Fontajau”.

La base és el quart reforç de l’Spar Girona per a la temporada que ve, després de Laura Peña, Regan Magarity i Marta Canella.

Sobre Sandra Ygueravide
Ygueravide va jugar l’última temporada al Gernika Bizkaia, fent una mitjana de 10,5 punts, 4,1 assistències i 11,3 de valoració per partit. Procedent del Gernika Bizkaia, la jugadora ha jugat a equips com l’ESBVA francés, el Nadezhda Orenburg, l’Estudiantes, el Perfumerías Avenida o el Ros Casares.

Des de l’estiu de 2016 forma part de la Selecció Espanyola de 3×3, sent un dels referents de l’equip i arribant al número 1 del rànquing mundial de FIBA ​​3×3 a l’estiu de 2021. També forma part de l’equip 3×3 femení del Bàsquet Girona.

Attachment