L’SPAR GIRONA ES REFORÇA AMB MARTA CANELLA

L’SPAR GIRONA ES REFORÇA AMB MARTA CANELLA

La revelació nacional de la LF Endesa signa per dues temporades.

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Marta Canella (1,78 m, 1995) perquè la jugadora defensi la nostra samarreta durant les pròximes dues temporades.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Molt contentes d’anunciar a la Marta. La jugadora, que arriba del Barça, ha estat una de les sensacions d’aquesta temporada. A part de ser una jugadora fixa en el 3×3 de la selecció espanyola, també ha debutat amb l’absoluta. Per tant, una jugadora amb un nivell de trajectòria molt bo. La Marta ens aportarà versatilitat, tant en atac com en defensa. En atac pot ocupar la posició d’1, 2 i 3. És una jugadora forta, capaç de defensar a moltes jugadores, vertical, amb capacitat de jugar d’esquena a cistella i molt completa. Serà una jugadora que ens ajudarà molt a construir aquest equip sòlid que volem per la següent temporada”.

Per altra banda, Marta Canella s’ha mostrat il·lusionada per la seva incorporació a l’equip. “Molt contenta per incorporar-me a l’Uni. És un club històric de la lliga que sempre he donat suport des de la distància. A partir d’ara estaré en la lluita dels títols amb vosaltres. Tenim una temporada molt il·lusionant per davant. Amb moltes ganes de començar”.

Després d’anunciar a Laura Antoja com a entrenadora de l’Uni i a Laura Peña i Regan Magarity com a noves incorporacions, Marta Canella és la quarta nova cara de l’Spar Girona 23-24.

Sobre Marta Canella
Marta Canella ha jugat les últimes quatre temporades al Barça CBS, ajudant a les blaugranes a assolir l’ascens a LF Endesa. La seva primera temporada a la màxima categoria ha acabat amb molt bona nota, aconseguint una mitjana de 8,8 punts, 4,3 rebots, 3,4 assistències i 10,5 de valoració per partit en competicions FEB.

Attachment