S’anuncia a l’Espai Gironès la retirada de la samarreta de Laia Palau (Uni Girona)

S’anuncia a l’Espai Gironès la retirada de la samarreta de Laia Palau (Uni Girona)

Avui s’ha presentat, en un acte al Centre Comercial, la Lliga Catalana de bàsquet femení.

El reconeixement a la seva trajectòria com a jugadora es farà el diumenge 2 d’octubre al pavelló de Fontajau.

L’Uni Girona ha anunciat avui, durant l’acte de presentació a l’Espai Gironès de la Lliga Catalana femenina, la data de la retirada de la samarreta de Laia Palau, exjudadora del club insígnia gironí de bàsquet femení i actual directora esportiva. Laia Palau (Barcelona, 1979), es va retirar el maig d’aquest any de les pistes després d’una carrera esportiva i plena d’èxits, amb 33 títols i 12 medalles. Després d’acabar la seva darrera temporada formant part de l’Uni Girona va ser nomenada el juliol passat directora esportiva del club.

S’ha convertit en pilar de la millor generació de la història del bàsquet femení; 14 Lligues, 2 Eurolligues, 11 Copes, i 6 Supercopes a nivell de club. I vestint els colors de la selecció espanyola: 3 ors, 3 plates i 6 bronzes.

La roda de premsa ha anat a càrrec del president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez i de la directora esportiva Laia Palau; el president de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Ferran Aril; i del gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. L’acte ha comptat amb l’assistència de representants i jugadores de l’Uni Girona i del Barça CBS.

Cayetano Pérez s’ha mostrat molt “content” de fer la roda de premsa a l’Espai Gironès. “És un orgull veure créixer a l’Uni dia a dia gràcies a entitats com l’Espai Gironès”. El president del club espera “un cap de setmana històric. Girona gaudirà de la Lliga Catalana Femenina 2022. A més, el diumenge es retirarà la samarreta a Laia Palau”.

“Està clar que la meva implicació va més enllà del contracte, de la lliga o del que sigui. El club em vol fer un reconeixement. Òbviament, em fa il·lusió”, destacava Laia Palau sobre l’homenatge del proper diumenge.

“Des de la Federació Catalana de Basquetbol estem molt contents de tornar, novament, a Girona, per presentar i jugar la Lliga Catalana Femenina 2022 de la mà d’AON, que estrena format en incorporar un equip més a la competició i, per tal de fer-la més atractiva, sumant el guanyador de la Lliga Catalana Challenge 2022 AON, per poder gaudir de tres partits: les semifinals de divendres, i la gran final de diumenge, en el que esperem siguin dues jornades excepcionals de bàsquet a Fontajau”, ha explicat Ferran Aril.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha recordat “per nosaltres és un honor que aquest anunci s’hagi fet a l’Espai Gironès  per la gran aposta que sempre ha fet el centre comercial per donar suport a l’esport femení de casa nostra”.

Recordem que Espai Gironès i l’Uni Girona Club van signar aquest mes de setembre un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori i que és la dotzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i ajuntar esforços.

Enguany el conveni inclou la col·laboració amb el club en la celebració de la Lliga Catalana femenina que es disputarà a Girona des de demà 30 de setembre i fins el 2 d’octubre i tindrem presencia també al pavelló durant l’esdeveniment.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars.

Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís a llarg termini amb les terres gironines i els seus habitants.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de  400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Nespresso, Levi’s, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i  Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i/o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes. Multi Spain: Mi empresa | LinkedIn

Attachment