Schio s’endú una victòria ajustada tot i la gran primera part de les gironines (Famila Schio 58 – 55 Spar Citylift Girona)

Schio s’endú una victòria ajustada tot i la gran primera part de les gironines (Famila Schio 58 – 55 Spar Citylift Girona)

Un gran inici i el domini de la pintura no han estat suficients per segellar la primera victòria de l’Spar Citylift Girona com a visitant a l’Eurolliga.

Famila Schio 58 – 55 Spar Citylift Girona

La sisena jornada de l’Euroleague ha començat amb un bon ritme anotador al pavelló de la petita ciutat d’Schio; un primer parcial de 5-10 en els primers tres minuts deixava ben clares les intencions de les d’Eric Surís per començar amb força en pista visitant. Les gironines han sabut disputar bé el rebot i dificultar l’encert d’Schio amb una bona defensa sota tauler per acabar el primer quart amb un 14-17.

La fluïdesa en atac ha quedat enrere per a tots dos equips en l’inici del segon quart. L’Uni ha sabut trobar la manera de revertir la situació a través de Brittney Sykes, amb diverses penetracions assistides per Laia Palau. Famila Schio, per contra, ha vist el seu joc d’atac reduït a 11 punts en aquest període, i no ha estat fins passats tres minuts i mig de l’inici que no ha vist cistella. Al descans, l’Spar Citylift estava dominant amb un 25-32.

Els punts dins la pintura han estat claus en la primera meitat -10-26 per a les catalanes-, que han dominat durant 18 dels 20 primers minuts de joc. Les instruccions del tècnic Pierre Vincent han fet efecte a la sortida dels vestidors; les locals han sabut eixugar el desavantatge en els primers 3 minuts fins a situar-se a només 2 punts. La reacció catalana, després d’un temps mort demanat per Surís, no s’ha fet esperar i l’Spar Citylift s’ha refet gràcies a un parcial de 0-5. Al final del tercer període, el 42-42 al marcador augurava un final d’allò més obert.

El bon joc i l’encert de les italianes ha seguit durant el darrer quart. Les locals han sabut enganxar-se a l’anotació fluida dels darrers minuts i les gironines han pagat qualsevol error molt car. En l’últim minut, anant 3 avall al marcador, l’Spar Citylift no ha sabut aprofitar dues opcions des de la línia de 6,75 m. per forçar la pròrroga i el partit ha acabat amb un 58-55. La primera victòria fora de casa a l’Eurolliga haurà d’esperar.