L’equip segella la desena victòria a Tenerife (CB Clarinos XX – XX Spar Citylift Girona)

L’equip segella la desena victòria a Tenerife (CB Clarinos 61 – 79 Spar Citylift Girona)

L’encert des de la línia de triple i la superioritat en el rebot donen la victòria en una pista molt complicada.

DSC_0023

Dos triples inicials, el primer de Magali Mendy i el segon d’Helena Oma, han marcat un començament de partit força encertat en l’aspecte anotador per a l’Spar Citylift Girona. L’atac ha estat la millor arma per dominar un primer quart que ha tingut moments de descontrol amb errades de tots dos conjunts en la circulació de la pilota en un període que ha acabat amb un 13-20.

Dues pèrdues ràpides de les gironines en l’inici del segon quart han provocat un parcial de 8-0 i un temps mort demanat per Eric Surís amb l’objectiu de no perdre l’avantatge assolit fins al moment. Tot i la bona sortida de les locals, les gironines han sabut reaccionar, primer amb Coulibaly tallant el parcial i més tard amb Mendy des del tir lliure i des de la línia de triple amb 5 punts en dues possessions consecutives. A partir d’aquí, la renda s’ha eixamplat fins als 13 punts per arribar al descans amb un 30-43.

La segona meitat ha començat amb domini local; l’empenta de CB Clarinos ha estat gran per començar a eixugar l’avantatge des d’un principi fins a posar-se 6 punts per sota en només 5 minuts. Altre cop les gironines han reaccionat, aquesta vegada sense la fluïdesa de l’inici, per marxar a l’últim quart amb 46-55 al marcador.

Les gironines han trobat la inspiració, sobretot des de la línia dels 6,75, en el darrer quart. Dos triples de Rosó Buch i dos més de Brittney Sykes han obert una escletxa insalvable que situava el +21 al marcador en els moments de més lucidesa de l’equip. Amb tot resolt, l’equip ha signat un gran final per assegurar la desena victòria en lliga per un 61-79.