Categories Archives: 2010-2011

Fes-te amb el teu paquet a mida per la Copa

Si voleu fer costat l’equip a la Copa de la Reina 2016 podeu acostar-vos a l’oficina d’Halcon Viajes al carrer Nou, 37 de Girona a reservar el vostre viatge cap a Sant Sebastià o bé contactar amb ells al telèfon 972 20 00 55. L‘agència oficial

Remuntada insuficient

Spar Citylift Girona 68 – 69 Cadí La Seu L’Spar Citylift Girona remunta 15 punts en l’últim quart però no aconsegueix emportar-se la victòria tot i tenir l’últim tir del partit, errat per Givens. Foto: Xavier Marques Resulta

Recuperant el bon camí

C.R.E.F ¡Hola! 56 – 58 Spar Citylift Girona   L’Spar Citylift Girona enceta l’any amb una treballada victòria contra un rival dur i que ja ens va guanyar a la primera volta i recupera el camí de la victòria en el debut de

Un 2016 de rècord a les xarxes socials

L’Uni Girona CB s’ha consolidat enguany com al segon club de bàsquet femení amb més presència a les xarxes socials i Internet en l’àmbit estatal, només per darrera del Perfumerias Avenida Salamanca que continua tenint en la Marea Azul l’afic

VINE A DONOSTI A LA COPA DE LA REINA

El proper cap de setmana del 6 i 7 de febrer la ciutat de Donosti rebrà la competició de la Copa de La Reina 2016, on a part de l’equip amfitrió IDK Gipuzkoa, hi haurà el Perfumerias Avenida Salamanca, el CB Conquero Huelva Wagen i el nostre Spar C

Coratge i lluita en estat pur

Spar Citylift Girona 56 – 59 Nadezhda Orenburg   L’Spar Citylift Girona més coratjós i lluitador planta cara al tot poderós Nadezhda Orenburg i amb un últim minut i mig de partit molt bo a punt es de donar la sorpresa. Foto:

Lluita sense premi

Spar Citylift Girona 47 – 56 Bourges Basket L’Spar Citylift Girona planta cara i lluita en un partit molt dur contra el Bourges Basket i arriba amb opcions al final del partit. Noemí Jordana un cop més fa un gran partit en atac, amb 1