Categories Archives: 2010-2011

La base, al lloc que li pertoca

Falta un mes per tancar la primera fase de les competicions preferents. I un cop més, la base de l’Uni Girona segueix estant al lloc que li pertoca. L’equip Júnior del Citylift GEiEG Uni Girona ocupa el 2n lloc de la màxima categoria i ja està cla

VIATJA AMB NOSALTRES

L’Spar Citylift Girona, juntament amb l’agéncia de viatges oficial del club, Halcon Viatges, posen a disposició dels aficionats la possibilitat de fer costat l’equip també en els partits en camp contrari. L’aficionat podrà, no

Afiançades

Spar Citylift Girona 71 – 63 CB Conquero Huelva Wagen L’Spar Citylift Girona aconsegueix la victòria davant el CB Conquero Huelva Wagen, es consolida com a colíder de la competició i a més a més allunya un dels rivals directes en l

Porta un amic

T’has trobat alguna vegada que intentes explicar a algú com és un partit a Fontajau i perquè ets abonat o abonada de l’Spar Citylift Girona? No cal que t’esforcis més. Aquest diumenge podràs convidar aquell amic o amiga incrèdul q

Condemnades per un mal segon quart

El mal segon quart de l’Spar Citylift Girona davant del Mithra Castors Braine (73-60) va impedir que les de Miguel Angel Ortega aconseguissin la seva primera victòria a l’Eurolliga Femenina en la tercera jornada després d’haver sumat l

L’equip també sap patir

L’Spar Citylift Girona aconsegueix la victòria a la sempre difícil pista de l’Embutidos Pajariel Bembibre per 57-62 després d’anar al darrere al marcador durant la major part del partit. Un gran últim quart de l’equip que va de

Ja som aquí!

L’Spar Citylift Girona es presenta davant el seu públic a l’Eurolliga Femenina amb una victòria contra el Wisla Can-Pack Krakow (62-60) que els posiciona dins de la competició com a un equip que vol alguna cosa més que participar i viure