Serveis Panella col·labora amb la campanya Juntes Ens Aixecarem

Serveis Panella col·labora amb la campanya Juntes Ens Aixecarem

Serveis Panella, empresa patrocinadora principal del club des de fa un bon grapat de temporades, ha volgut sumar-se a la causa i amplia la seva vinculació amb el club adquirint 30 abonaments pel que queda de temporada, destinats a clients i proveïdors. El seu objectiu és tornar la normalitat al club al més aviat possible.

El club vol agrair tots aquests anys de suport i fidelitat al nostre projecte, i valora enormement aquest acte de solidaritat.

Com bé sabeu a l’Uni Girona CB estem patint els devastadors efectes de la riuada que va afectar el Pavelló Municipal Girona – Fontajau. Aquesta inundació va destrossar tota la nostra infraestructura (oficina, equips informàtics i arxius, sala de fisioteràpia, vestidors, material esportiu, publicitat a peu de pista, material de campus i casals), així com també compromet seriosament bona part dels ingressos previstos i s’ha emportat multitud de records de la historia del club.

Per aquest motiu el club va fer una crida apel·lant a les riuades de suport i a la solidaritat que des del primer moment de diferents sectors (ciutadans, empresarials i institucionals).

Attachment