Victòria coral per recuperar la segona posició i consolidar sensacions (Lointek Gernika Bizkaia 60 – 69 Spar Citylift Girona)

Victòria coral per recuperar la segona posició i consolidar sensacions (Lointek Gernika Bizkaia  60 – 69 Spar Citylift Girona)

Inici ràpid per a totes dues bandes, que han volgut dominar el duel per a la segona posició des de bon començament a través de circulacions valentes i bona anotació. Quatre alternatives al marcador durant el primer període feien preveure un partit molt ajustat. Al final del primer quart s’hi ha arribat amb un 14-18.

Un parcial de 0-8 al començament del segon temps, forjat per un gran encert en tirs de camp de les gironines, ha servit per escapar-se mínimament en el marcador. Un temps mort demanat per Mario López ha servit per parar l’hemorràgia i tornar al partit a les basques, que han incrementat la pressió a pista. L’Spar Citylift ha començat a patir més per anotar, però ho ha seguit aconseguint gràcies a Elonu, que ha acabat la primera meitat amb 11 punts. Al descans, el marcador mostrava un 21 – 35.

Tot i la bona arrencada de Gernika en els primers compassos de la segona part, les gironines han sabut controlar el partit en tot moment, imprimint un bon ritme de joc i d’anotació que no ha deixat canviar el color del partit i ha deixat el + 18 al marcador (32-50).

Amb tot en contra les basques no s’han rendit i han disputat un gran últim quart. El rodatge i bon estat de forma de les d’Eric Surís ha servit per mantenir encara les darreres forces a les cames, malgrat l’exigent partit de dijous, i assegurar una victòria importantíssima davant d’un rival directe que permet situar l’equip en la segona posició de la classificació.