Cinc jugadores de l’Spar Girona convocades amb la selecció

Cinc jugadores de l’Spar Girona convocades amb la selecció

Després de guanyar el passat divendres a Fontajau contra l’Ensino, l’Spar Girona estarà un total de tretze dies sense partits oficials per la finestra FIBA. Cinc jugadores del conjunt gironí han viatjat per concentrar-se amb les seves seleccions.

La capitana Laia Palau i la gallega María Araújo s’han desplaçat a València per retrobar-se amb la selecció espanyola. Cal destacar que el combinat que dirigeix Lucas Mondelo ja està classificat per l’Eurobasket 2021 per ser amfitrió, per aquesta raó només disputaran un amistós el pròxim dijous 12 de novembre (20:20 h.).

Les altres jugadores convocades pels seus països són Sonja Vasic (Sèrbia), Frida Eldebrink (Suècia) i Julia Reisingerová (República Txeca). Les d’Alfred Julbe buscaran amb els seus respectius països fer un pas més en la classificació per a l’Eurobasket 2021 (actualment 2 a 0 en els seus respectius grups).

Respecte a les altres jugadores de l’equip, la majoria entrenaran individualment. Cal destacar que l’Helena Oma i la Júlia Soler s’entrenaran a Fontajau amb un grup petit del GEIEG Uni Girona.

Attachment