CARLA JOU SOBRE LA SEVA RECUPERACIÓ: “Era tornar a jugar i gaudir-ho”

Carla Jou sobre la seva recuperació: “Era tornar a jugar i gaudir-ho”

Carla Jou té un vincle molt especial amb l’Uni Girona. A part de ser treballadora del primer equip, la Carla també és jugadora del GEIEG Uni Girona. Després de molt de temps lesionada dels lligaments creuats, la jugadora va tornar a gaudir d’uns minuts en el partit contra el Lima Horta Bàsquet. No obstant això, el camí ha set molt llarg. Una lesió que la va sorprendre la llargada de recuperació. “Jo em vaig trencar el maig, però no vaig saber realment que m’havia trencat fins al juliol. Després em va caure en gerro d’aigua freda. Feia vida normal. Esport limitat. No podia jugar a basquet i anava fent, fins que el juliol em van dir que tenia els lligaments creuats trencats i la intervenció era quirúrgica

Tot i la gravetat de la lesió, la Carla, en un principi, no es volia “operar, ja que era un impediment laboral. Si no m’ operava no podia tornar a jugar a basquet en bones condicions. Vaig meditar i al cap d’unes setmanes vaig que m’operaria al novembre. Vaig pensar a retirar-me, però perquè no era conscient. Em vaig adonar del que era no passar per quiròfan. Vaig decidir operar-me perquè sabia que voldria tornar a jugar”.

Operar-se al novembre significava estar molts de mesos recuperant-se. Amb un temps sense la intervenció d’un especialista i operant-se finalment al novembre, la Carla sabia que estaria molt de temps recuperant-se.”El juliol de 2019 quan em van dir que s’havia d’operar era conscient que fins setembre o octubre de l’any següent no podia jugar un partit oficial.

Tot i el temps sense jugar, la jugadora estava “tranquil·la. Sabia que no seria el partit de la meva vida. Era simplement tornar a jugar i aportar a l’equip. Sí que estava una mica espantada. Els primers minuts amb aquella por, neguit, nervis… Però era tornar a jugar i gaudir-ho”.

Attachment