SONJA PETROVIC, PRESENTADA COM A JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA A LA FUNDACIÓ VALVI

SONJA PETROVIC, PRESENTADA COM A JUGADORA DE L’SPAR CITYLIFT GIRONA A LA FUNDACIÓ VALVI

L’MVP de l’Eurolliga 2018 ha declarat que la passió de les jugadores de l’equip i dels entrenadors l’ajudaran a jugar el bàsquet que a ella li agrada.

Sonja Petrovic, presentada com a jugadora de l’Spar Citylift Girona a la Fundació Valvi

Avui ha estat un dia important per l’Spar Citylift Girona: l’MVP de l’Eurolliga 2018, Sonja Petrovic, ara Vasic pel canvi de cognom després de casar-se, ha estat presentada aquest migdia a la Fundació Valvi com a nova jugadora de l’equip.

 Al costat d’ella, han estat presents el president del club, Cayetano Pérez, el director esportiu, Pere Puig i el gerent de Spar, Eduard Vidal. A més, la nova jugadora de l’equip ha estat acompanyada per algunes de les seves companyes, entre elles, Laia Palau, amb la que va coincidir tres temporades a Praga i amb la qual manté una bona amistat.

Aquest matí, Sonja ha conegut Fontajau i  ha realitzat el primer entrenament amb l’equip.

Declaracions

Eduard Vidal, gerent d’Spar i Grup Valvi: “Estem molt contents d’aquest patrocini i del resultat que està tenint; ens fa vibrar personalment perquè està portant una trajectòria molt bona i ens aporta molt com a marca.”

Cayetano Pérez, president de l’Spar Citylift Girona: “Vull agrair a Spar i Valvi l’acollida d’avui i el suport que ens han donat durant tots aquests anys; sense ells aquest projecte no seria viable. També vull explicar que per a nosaltres, com a club, tenir a la Sonja entre nosaltres és un plaer. Poder disposar de les millors jugadores europees és impressionant. Fa uns anys era impensable i s’està enganxant molta gent, cada vegada més.”

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Citylift Girona: “No us puc dir què suposarà, perquè això ja ho anirem veient, però sí què cerquem: l’any 2006 desembarca el projecte Akasvayu  a Girona, el Girona FC puja a 2a B i nosaltres comprem plaça a Lliga 2. Va ser una petita notícia davant d’aquests monstres. El projecte ha demostrat que podem oferir un gran espectacle, que l’esport femení ha avançat i que els valors que transmetem formen part de l’evolució de la societat.”

“Estem convençuts que aquest fitxatge serà un pas endavant pel club, però el que seguim cercant és  fer un pas més per demostrar, com cada setmana es demostra a Fontajau amb 3.000 persones, que el club ha avançat i seguir convertint l’esport femení en un creador de referents.”

Sonja Petrovic, jugadora de l’Spar Citylift Girona: “Després de 2 mesos de lesió, és bo despertar-se sense dolor. He fet una bona rehabilitació entrenant dur, però encara no tinc una idea clara de quan podré jugar. Em sento preparada i tot arribarà. He vist tots els partits de l’equip i estic escoltant coses molt bones sobre aquest club. Crec que tindré ajuda de totes parts.”

“L’any passat vaig estar seguint molt a l’equip. Veia com jugava l’equip, la passió de les jugadores joves i de l’entrenador i per això crec que aquí puc jugar el bàsquet que a mi m’agrada.”

La nova jugadora ha estat presentada davant els mitjans de comunicació a la Fundació Valvi, la qual destina els seus esforços a la promoció del món de la cultura, la llengua i les arts plàstiques del nostre territori, Girona i comarques pròximes.

Sobre SPAR

SPAR és, des de la temporada 2012-2013, el patrocinador principal del club. Actualment, amb més de 130000 botigues en 48 països i més de 13 milions de clients cada dia, és la primera marca de supermercats minoristes independents mundialment. Compta a Espanya amb 1133 botigues i han anat incorporant nous productes pensant en les necessitats de tots els seus clients. Des de la marca, potencien l’esport i la vida saludable i per això patrocinen multitud d’esdeveniments esportius, entre ells, el patrocini principal a l’equip de Girona.

Attachment